Θεός Εκκλησία Θεός Γραφεια Ντετεκτιβ Αθηνα «Είμαι και εγώ αμαρτωλός»

提供: Masapedia | 川上昌直
移動先: 案内検索

Γραφεια Ντετεκτιβ Αθηνα «Είμαι ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ και εγώ αμαρτωλός, εξομολογούμαι κάθε δεκαπέντε ημέρες», δήλωσε σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος.
Μιλώντας σε συγκεντρωμένους πιστούς......

«Είμαι και εγώ αμαρτωλός» Γραφεια Ντετεκτιβ Αθηνα Πάπας: Εξομολογούμαι κάθε δεκαπέντε ημέρες
«Είμαι και εγώ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αμαρτωλός, εξομολογούμαι ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κάθε δεκαπέντε ημέρες», δήλωσε σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος.

Μιλώντας σε συγκεντρωμένους πιστούς στην πλατεία του Αγίου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πέτρου, στην καθιερωμένη γενική ακρόαση της Τετάρτης, ο Πάπας είπε χαρακτηριστικά ότι «ο εξομολόγος μου ακούει τα πράγματα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που έχω να του πω, με συμβουλεύει και συγχωρεί τις αμαρτίες μου, διότι όλοι έχουμε ανάγκη από άφεση αμαρτιών», πρόσθεσε ο πάπας Βεργκόλιο.Ο ποντίφικας θέλησε να υπογραμμίσει, επίσης, ότι «ο Θεός μας ακούει πάντα, αλλά, στέλνει έναν αδελφό να μας μεταφέρει την συγχώρεση, την βεβαιότητα της συγχώρεσης εξ ονόματος της Εκκλησίας».«Όπως έλεγαν οι μητέρες μας, είναι ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καλύτερα να κοκκινίσεις μια φορά, παρά να κιτρινίσεις εκατό. Κοκκινίζεις, λοιπόν, μια φορά, ο Θεός σου συγχωρεί τις αμαρτίες σου και μπορείς να τραβήξεις μπροστά», πρόσθεσε.
Γραφεια Ντετεκτιβ Αθηνα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην "Αποστολή"

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ς στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. In the event you beloved this informative article and also you wish to receive more information about ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ i implore you to visit our webpage. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli

   
Ιστορική στιγμή: Η χειραψία Κουτσούμπα με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ξαφνιασμένος και ο Ιερώνυμος από την επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ - Τι έχει αλλάξει στις σχέσεις Εκκλησίας - Αριστεράς τα τελευταία χρόνια«Πρωτόγνωρο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γεγονός» χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος την χθεσινή επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην Αρχιεπισκοπή. Και πράγματι έτσι είναι, καθώς ήταν η πρώτη φορά που γενικός γραμματέας του κόμματος του λαού πέρασε την πύλη του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου.Οι δύο άνδρες είχαν θερμή χειραψία, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπήρχε αμηχανία λόγω της πρώτης φοράς, αν και ο Ιερώνυμος είχε επικοινωνήσει ξανά με τον κ. Κουτσούμπα για να του ευχηθεί όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του.Πάντως η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χθεσινή συνάντηση ήταν περισσότερο συμβολική και γνωριμίας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αποδεικνύοντας το «άνοιγμα» της Αριστεράς προς την Εκκλησία, που περιλαμβάνει και την καλή σχέση που υπάρχει εδώ και δύο χρόνια ανάμεσα στον Ιερώνυμο και τον Αλέξη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τσίπρα.«Ανταλλάξαμε σκέψεις για την κατάσταση στη χώρα μας, την κρίση που
βιώνει ο λαός μας, τη φτώχεια, την ανεργία, τα με γάλα προβλήματα που
αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός», ανέφερε μετά την συνάντηση ο Κουτσούμπας, ενώ από την πλευρά του ο Ιερώνυμος τόνισε ότι συζητήθηκαν «οι ανάγκες των συνανθρώπων μας και η υποχρέωση που έχουμε, ο
καθένας από τη δική του σκοπιά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ να βοηθήσουμε να ξεπεραστούν αυτά τα
εμπόδια». ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Οι δυο τους συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοιχτή γραμμή.


Γραφεια Ντετεκτιβ Αθηνα
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/611097/eimai-kai-ego-amartolos-/

Γραφεια Ντετεκτιβ Αθηνα…